Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ооо! Певиците на „Пайнер“ подписвали договор да не проституират!

Галена е от най – моралните

Бригаден генерал на първа чалга армия „Пайнер” инж. Митко Димитров, направи потресаващи разкрития в свое интервю, дадено пред национални медии. Той заяви по най – категоричен начин, че нито един от изпълнителите му не проституира, защото ако го хванат, ще бъде уволнен на момента.

Разпоредбите на „Пайнер мюзик” в нова отношение били железни и никоя не можела да ги нарушава. Освен това, преди встъпване в длъжност, всяка една от певиците подписвала нарочен договор, че се задължава да бъде морална и да поддържа имиджа си неопетнен. Строго забранено било дори да излизат с клиенти.

Митко Димитров - Пайнера

Певиците на Пайнера не били проститутки

„Това са празни слухове. Почват да коментират такива работи на някое частно парти, там някой си журналист или негов приятел чул с пияната си глава и се започва. Накрая излиза, че даден изпълнител е преспал с цяла бригада бизнесмени. А това съвсем не е така” – обяснява инж. Димитров. Той отрича и слуховете, че певицата Рени е напуснала компанията именно, защото била принуждавана да проституира.

Той обаче не коментира множеството скандални голи снимки или порно видеоклипове, които редица от неговите изпълнители редовно публикуват в интернет. За пример е достатъчно да дадем филмчетата на разюзданата Галена, която нашумя именно покрай своите горещи изпълнения в леглото.  Или да припомним за баба Камелия, която на всеки втори ден си показва циците пред очите на жадната за зрелища тълпа.

По интересния въпрос с хонорарите на артистите, Митко Димитров също хвърли известна доза светлина. Той отказа да разкрие пред медиите кой колко получава, но пък призна какви са наказанията за певците, които се опитат да го прескочат. Оказва се, че ако някой реши да се прави на хитър не го уволняват, а просто заплаща глоба в троен размер на собствения си хонорар. Въпреки това, повечето си вземали поука само „донякъде” …

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=U_efbidope0

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *