Оляха се! Николета и Валери ще се женят трети път

2

Николате и ВалериСватбите на Иван-Асен Втори явно ще конкурира двойката Николета Лозанова и Валери Божинов, която има намерение пак да се ожени. Перверзно глупаво нарекоха решението на двамата пак да се бракосъчетаят хора, на които им писна от тях.

След като направиха пищна церемония в София, а след това за по-сигурно се ожениха и в Бора Бора под зоркото ръководство на тамошните шамани, сега двамата смятат да се врекат един на друг и в Италия. И понеже по света има много романтични места, пред двамата тепърва предстои да изживяват все по-нови и нови сватбени трепети. Зевзеци попитаха, ако се стегне до развод, то само един ли ще е достатъчен, или ще трябва да тичат да разтрогват брака на всички места, където са се женили.Азис Николета публикува снимка със сватбена рокля във Фейсбук и обяви – той пак ми предложи. Веднага в хора на феновете се включи и Азис, който нарече приятелката си божествена и я посъветва да се жени пак. Коментарите от типа на „Аман от театър и безвкусна палячовщина“ на мига бяха изтрити.

Всъщност с тези недомислени сензации Николета просто си вдига цената. В момента тя е лудо ухажвана от три телевизии д участва в шоупрограми. Нова, Би Ти Ви и ТВ7 наддават като луди, за да вземат плеймейтката и заедно с нея феновете й като зрители. Говори се, че Ни Ло искала 200000 лева хонорар, за да украси с прелестите си някое риалити. Никоя телевизия обаче нямала чак толкова пари и сега борбата е кой ще й даде най-много. В предването тя щяла да участва в компанията на Азис, но той също си вдигал цената до небето, понеже само ботушките му струват 4000 и трябва да си избие парите. Двамата държат на цената си, но може да стане като в Брадъра. Докато Николета вдигаше хонорара, на нейно място влезе Аксиния и излезе веднага, като излезе почти без при на продуцентите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RII4HYdc8-o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Престанете да пишете хвалебствия за този провален вратар Ники Михайлов и за неговата изгора Николета, която не бих доближил, защото тя е толкова „мръсна”, че вони от километри! Тези двамата са срам за държавата и за семействата си, а медиите ги търсят от невъзможност пишат друго.

  2. Валери е един глупав млад човек, който се побърка от вниманието, което му оказаха!…?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *