Окончателно! Памела Андерсън влиза във ВИП Брадър

1

„Спасителката на плажа” Памела Андерсън ще плакне окото на зрителите в в новия сезон на ВИП Брадър, обявиха неочаквано от Нова телевизия. Преговорите между продуцентите в България и САЩ продължили два месеца и общо били разменени 133 имейла. Всъщност блондинката вече има три участия в шоуто и явно да се появява в него се е превърнало в нейно второ амплоа.

 Тя е подкрепяла брадърите в Англия, Австралия и Индия, а тук за пръв път влиза като ВИП. От нея не се очаква много – да кима с глава и да изглежда секси, смятат продуцентите. Те твърдят, че щяло да има неочаквани обрати, но при местния елит, който ще се влее, не е ясно кой ще говори с нея на английски. Предвид интелекта на родните випове.

Според съобщението на Нова телевизия, хората на Памела са пренаредили ангажиментите й в последния момент и тя си освободила това време да радва българските си фенове. Запознати с навиците на звездата обаче смятат, че тя ще мине като гост, или ще остане от една до две седмици. Времето й се изчислява в много долари и няма да си позволи да го изгуби. Пък и ще й е скучно.

Голямата атракция ще струва на телевизията близо половин милион долара, но е доста несериозно да се мисли, че продуцентите разполагат с такива суми, за да ги раздават като хонорари. Сметката е направена и парите ще излязат от джоба на зрителите във вид на СМС-и, с които те разпалено или наивно ще се опитват да гонят съквартирантите. Разбира се голяма част от сумата ще се появи и от реклами, защото докато светската лудница е там, времето ще се превърне в най-гледаното, при положение, че българинът си пада до голяма степен воайор. СМС-и ще плащат младите и хората на средна възраст, но вече и баби се канят да наказват лошите момчета и момичета, без да се сетят, че наказват единствено собствения си празен джоб.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/heA5hAxy_t4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Окончателно! Памела Андерсън влиза във ВИП Брадър.Отвратително!!Ще гледаме увиснали цици и кожи,набръчкани гуши……..а хората навремето гледаха пълнежа.Пак нещо ни излъгаха.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *