Окончателно: Куката няма да участва в „Под прикритие“

1

 

Мариан Вълев
Куката "умря" завинаги

Мариан Вълев е взел окончателно решение и няма да участва в новият сезон на криминалето „Под прикритие“. Той е имал жесток скандал с продуцентите на хитовия сериал и е предпочел да остане „мъртъв“ завинаги.

Куката, както е по-известен от ролята си в сериала, разочарова всички свои фенове с решението си. Той беше един от най-ярките образи във филма, но преговорите със продуцентите са го накарали да вземе тежкото решение. До последно беше под въпрос, дали Куката ще „възкръсне“, но вече всичко е ясно. Мариан е поискал увеличение на хонорара, след като сериала се радва на огромен успех и вече се излъчва в много страни, но от екипа на „Под прикритие“ са му отказали. Той изпълни обещанието си и изобщо не се е появил на снимачната площадка, но това няма да затрудни продуцентите, защото в последният епизод на култовата поредица, Куката се разби с колата си. Това дава допълнителен бонус на продуцентите, защото няма да се наложи промяна в сценария.

Множество фенове на Куката са разгневени заради случилото се. Според тях, той е най-добрият актьор във филма и без него, всичко ще бъде различно. Дори се появиха и яростни коментари, че вече никой няма да гледа сериала, но това далеч не е така. Новите серии обещават още повече екшън, а след като Джаро е в затвора, ще има голяма борба за бизнеса му. Какво ни предстои да видим в новият сезон, ще разберем само след няколко седмици.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *