Огнян Стефанов и Брендо стартират нов медиен проект – вестник „Опасните“ – с видео

3
Огнян Стефанов стартира вестник "Опасните"
Огнян Стефанов стартира вестник "Опасните"

Пребитият с чукове преди две години главен редактор на електронното издание „Фрогнюз“ Огнян Стефанов е намерил нов финансов благодетел и спонсор на „опасните“ си медийни проекти. След като се изпокара с предишния си спонсор – оръжейния магнат Младен Мутафчийски, Стефанов се е сдушил с новобогаташът Евелин Банев – Брендо. От известно време насам двамата усилено работят върху новия медиен проект – жълт таблоиден вестник с популярното вече и скандално име „Опасните„.

Дебелото

Брендо навлиза в издателския бизнес
Брендо навлиза в издателския бизнес

седмично издание ще е изцяло на издръжката на Брендо, а негов главен редактор ще е самият Огнян Стефанов. Стратегията на двамата „заговорници“ била да заграбят пазарния дял на огнян стефановтотално продънилия се компроматаджийски жълт седмичник „Галерия„.
Има място за такъв тип издание на пазара, убеден е Стефанов, но този парцал „Галерия“ по никакъв начин не може да удовлетвори нуждите на читателите. Ще ударим и „Уикенд“ и „Галерия“. Новият вестник „Опасните“ ще е безпощаден към всички, заканда се Стефанов. Ще извадим на показ най-

"Уикенд" вече трепери от предстоящия старт на вестник "Опасните"
"Уикенд" вече трепери от предстоящия старт на вестник "Опасните"

скандалните афери в родината. Публикациите ни ще са толкова скандални, че със сигурност ще вкарат доста народ в затворите, където им е мястото, добавя той.
Припомняме, че на 22 септември, 2008 г. журналистът Огнян Стефанов бе зверски пребит от банда с чукове. Ужасът се разиграл към 22.30 часа пред хотел „Кипарисите“, на улица „Петко Каравелов“.

А  опасност ли е в. "Опасните" за тиража на в. "Галерия"
А опасност ли е в. "Опасните" за тиража на в. "Галерия"

Огнян е излизал от среща в ресторанта именно с настоящия си бъдещ издател Брендо, когато на улицата бил пресрещнат от 5-6 мъже, облечени в черно. Попитали го: „Вие ли сте Огнян Стефанов„, а той отговорил: „Да, какво има?“. В този момент мъжете започнали да го бият с чукове и метални прътове, счупили двата му крака и двете му ръце. Изгубил и над два литра кръв.
Причината за жестокия побой бе спрения от ДАНС сайт, наречен „Опасните новини“.
Намесата на ДАНС се наложила заради наличието на елементи на класифицирана информация в част от текстовете, публикувани в сайта.

Ще мъсти ли в новото си издание Стефанов на Трактора?!
Ще мъсти ли в новото си издание Стефанов на Трактора?!

Особено внимание в сайта бе обърнато на бившата барета Алексей Петров, който тогава беше съветник на председателя на ДАНС Петко Сертов. Според публикации в медиите зад сайта „Опасните новини“ стоят бизнесменът Младен Мутафчийски и журналистът Огнян Стефанов, въпреки, че и двамата до ден днешен горещо отричат. А разследващите Прокуратурата се опитва да докаже вината на Алексей Петров като поръчител на побоя срещу Огнян Стефанов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. „Галерия“ печата по 120 хиляди копия, а „Уикенд“ – 230 хиляди копия. Двете издания да тотално напред пред останалите и няма как някой да ги стигне. Най-малко Огнян Стефанов, който не може правлино името си да напише, та камо ли вестник да прави. Неговата сила са доносите под псевдонима Академик.

  2. Всички знаем капацитета на Огнян. Той не можа да вкара сайта си сред първите 20 по посещаемост, независимо че с Мутафчийски откраднаха милиони от Слънчев бряг и ги изпраха чрез Фрогнюз. Стефанов е далеч от професията журналистика.

  3. Считам, че г-н О.Стефанов заслужава доверие заради смелоста с която излага своите разследвания въпреки жестоката саморазправа с него. Не мога, обаче, да приема че се е съюзил с Брендо-личност, заподозряна в грамаднифинансови афери. Дано се лъжа!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *