Огромна тиквичка извадиха от вагината на пловдивска общинарка – с видео

0

вагина тиквичкаЗелена тиквичка са извадили докторите в болница „Св. Георги“  – Пловдив от влагалището на млада дама. Новината бе тиражирана от местен вестник и въпреки, че звучи абсурдно, се оказа истина. Дамата е на 26 години и пострадала при сексуална игра със зеленчука. Най- странното е, че жената работи в общината. Да, вярно е, имахме такъв случай преди 3 дни. Какво да ви кажа, не е нещо ново, поне 3-4 пъти в годината вадим странни предмети от вагините на жените, потвърди начарникът на клиниката проф. Благовест Пехливанов пред журналисти.

Доктори разказаха, че жената дала абсурдно обяснение как тиквичката се е заклещила в деликатното място. Тя използвала зеленчука за да уголеми пениса на партньора си. След като я издълбала отвътре, я поставила на члена му. Страстите на двойката зелена тиквичкасе разгорещили и тиквичката останала във влагалището.
Жената се мъчила сама да я извади, но се притеснила, че ще получи възпаление след като загние и отишла в спешния гинекологичен кабинет. Любовникът й пък избягал и я изоставил с тиквичката вътре.
Лекарите успели да се справят за три минути със зеленчука. Те извадили гигантскаата тиквичка, след като направили кюртаж. Похотливата пациентка била изпратена за домашно лечение.
Стотици такива случаи има напоследък в родните болници. Сред най- странните предмети, с които жени се заклещвали, освен зеленчуци, били гигантски запалки, мобилни телефони, бутилки от плодов сок, мишки за компютри и пр.

Виж 10 неща, които не бива да прави един гинеколог! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *