Очаквано – Ани Салич напуска БТВ !!!

6
Ани Салич
Ани Салич си търси нова работа

Водещата на БТВ новините – Ани Салич се оттегля от телевизията. Това обяви самата тя пред столичен вестник. За заместник на Ани се впряга красавицата Вики Петрова.

Нашумелите скандали в националната телевизия изтощавали Ани. Те беше причина новините да почнат със закъснение от 10 мин. Тогава всички се опитаха да я прикрият, но истина стигна до шефовете и. Все още не е ясно дали водещата е осводобена или напуска по собствено решение.

Ани Салич, сподели че напуска след лятната ваканция. Тя иска да смени телевизията с друго поприще за изява. Ани заяви, че и е омръзнало от постоянните нападки за облеклото, прическата, теглото й и други такива неприятни коментари. Още не се знае на къде ще се насочи ТВ звездата, но напускането й е решено окончателно.

Вики Петрова
Сладката Вики сменя Ани Салич

За сега не се спрягат много имена за поста й. Най-вероятно новата водеща на новините ще бъде Виктория Петрова, като може би ще вдигне малко рейтинга на телевизията.

Ани Салич е известната с благотворителните каузи, зад които застава. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Сега Бтв ще е с една идея по-приятна телевизия, тая Салич беше много гнусна, особено с изкуственото си поведение в благотворителните кампании. Мастия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *