Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Очаквано – Ангел и Дорина се разделиха

Ангел фючънсПобедителите в Dancing Stars  – Ангел и Дорина се разделиха. Това станало още през лятото, но двойката грижливо криеше този факт. Най-сладката двойка, която грабна сърцата на милиони българи пред телевизорите, си казала чао и всеки потеглил по пътя си.

Дорина се върнала във Варна, където танцува и учи право, а Ангел с „братчето“ си Мойсей продължили да обикалят курортите и дискотеките и да пеят, или просто да се забавляват. След като минала еуфорията от влюбването, Дорина видяла, че има до себе си един доста безотговорен младеж, за когото животът е само купон. Ангел живеел ден за ден, интересувал се само къде ще отидат на следващия, къде ще пият и къде ще купонясват до зори.

Танцьорката била романтичка и предпочитала като всички влюбени да останат насаме, да се любуват на природата, да се разхождат из гората, или да плуват в морето.Ангер Д Около Ангел обаче се въртяла цяла тайфа, която непрекъснато го дълпала за купони. След него като сянка вървял Мойсей, който никак не харсвал факта, че приятелят му си има гадже, а той няма.  И вечно се цупел и правел обидени физиономии, щом двамата влюбени започнели да се целуват, или искали да се усамотят.

Дорина разбрала, че ако ще са двойка с Ангел, винаги ще има и трети – Мойсей, а покрай него цяла тумба приятели. Тя не харесвала такъв чергарски безсмислен живот и културно казала на гаджето си, че го напуска. Чаровницата запазила приятелскте си отошения с него и двамата често се чували по телефона. Но твърдо отказала да бъде част от свитата му.

След две седмици двамата ще кумуват на другата танцувала влюбена двойка Петко и Яна. Това, че вече не са гаджета, няма да им попречи да станат кумове и те вече са приготвили тоалетите си. Мойсей обаче мърморел, че не е поканен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *