Очаква ни ново поскъпване на тока и парното

1
Идва ново увеличение в цената на тока и парното

Опитни финансисти съветват обикновените българи да затягат коланите, защото по вяска вероятност в най – скоро време отново ще ни изгърбят за пореден път с огромно повишение в цената на тока и парното. Причина за поредната тъжна прогноза е изказване на шефа на комисията по енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев който преди ден заяви, че тарифите категорично нямало да се вдигат благодарение на чиновнически умения.

Семерджиев дори демонстрира завидна смелост и заяви още, че е напълно възможно даже да се очакват намаления в цените, но все още било твърде рано да се говори със сигурност.

Ангел Семерджиев

Увереност му давал факта, че вече подписахме с Руската федерация договор за по – евтин с единадесет процента газ, която отстъпка била извоювана след много тежки и драматични преговори. До 15 ноември пък ще трябва да се подпише и новият контракт за доставка на газ, което трябва да се случи до 15 ноември.

Политическите наблюдатели обаче са категорични, че щом някой висш чиновник започне да разправя как ще намалят цените или най – малкото ще ги запазят на досегашните нива, това на практика значи, че ще последва жестоко увеличение. Това е доказано от практиката през последните 15 години. Дори и действително да постигнат по – ниски цени за внос, големците ще намерят начин да ги повишат за крайния потребител.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=SPDFoaen1f8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Само така-тормоз на тая овча нация.Всичко да се вдигне петорно,трябва да има пари за баровците като Семерджиев,да изучим децата им в чужбина,да им вдигнем някоя и друга вила,да захраним сметките в чужбина.На народа цените до дупка,хляба във въздуха,парното и тока непосилно скъпо а народа стене и мълчи………е те за това сме били 500год под турско и малко ни е било.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *