Обявиха Азис за виртуозен она*ист

0

Васко се пипа по тънките места пред хората

Азис пак хвърли в шок почитателите на фолка. На участие в новата дискотека на Петко Димитров в Студентски град Василка без никакво предупреждение си сграбчи пакета и настървено го замачка.

азис

Изненадани от действията на певеца, гостите в заведението ахнаха. Азис сякаш се превъзбуди от реакцията им, защото продължи с провокациите. Той пъхна пръсти в дънките си и ги подръпна така, че се видяха боксерките му.

Още с пристигането си в дискотеката, Азис завзе офиса на шефа и се зае с доизкусуряването на визията си. За целта изпълнителят на „Сен Тропе“ си носеше дамска чантичка, пълна с всякакви маркови гримове. Той застана пред огледалото и не мръдна от там, докато не завърши макиажа си.

Специално внимание Азис отдели на късата си коса, която отново е руса, както в началото на кариерата му. Певецът обаче не смята да остава дълго с този цвят. Русото е временно, прибягнал е към него заради някаква фотосесия.

Скандалното поведение на чалга изпълнителя пък даде възможност на интернет потребителите да коментират, че той вече напълно се е взел за голяма звезда и смело импонира на Майкъл Джексън и Мадона, които преди години се прославиха именно със склонността си да си бъркат по дупките по време на концерт. Други пък заявиха, че Азис се е превърнал в най – виртуозният онанист сред чалга изпълнителите.

http://www.youtube.com/watch?v=90eidwv_4QE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *