Грандиозен скандал! Обвиниха Преслава в кражба!

0

Попфолк иконата забъркана в присвояване на интелектуална собственост

Готик сесията, с която Преслава жъне въздишки сред силния пол от седмица насам, е изплагиатствана от американската актриса Ева Мендес. С абсолютно същата визия 40-годишната холивудска знаменитост е позирала пред обектива на фотографа Дейвид Белемере още миналата есен за корица на известно списание.

Преслава

Нашата попфолк звезда презентира с изкопираната фотосесия чисто новия си клип „Пиши го неуспешно“.

Немаловажен детайл е, че песента всъщност е гръцки кавър, тоест целият проект на Преслава, с изключение на текста, който е на Лора Димитрова, спокойно може да бъде окачествен като изплагиатстван.

Тоалетите на Преслава са изкопирани от Ева Мендес почти до най-малките детайли. Оригиналната черна дълга рокля на американката е на „Долче & Габана“.Тази на добричлийката се различава единствено в изчистената й долна част. Което мигом събужда подозрения, че одеждата на Преси не е оригинална, а е реплика, вероятно ушита от личната й шивачка.

В другата си визия родната секс икона е в черна къса рокля с бяла якичка и с вълнисти елементи по ръкавите, чийто оригинал е на „Валентино“. Стилистите й не са успели да я снабдят единствено с абсолютно същата диадема на Мендес, която е отново на „Долче & Габана“. Огърлицата пък е заменена с черна броеница с висулка кръст. Вместо на шезлонг от ковано желязо, на какъвто се е снимала актрисата от кубински произход, Преслава позира приседнала на декоративна екстериорна украса от същия елемент.

http://www.youtube.com/watch?v=Qts5JZlI8RQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *