Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Обрязан ли е бил терористът от Бургас, ще нищят експерти!

Атентатът в Бургас

Екип от петима родни криминалисти и следователи от Израел ще нищят въпроса дали камикадзето от Бургас е бил обрязан или не. Пълното изясняване на този загадъчен факт било от много голяма важност, защото следствието е напреднало доста по отношение идентификацията на самоубиеца и това обстоятелство може да се окаже решаващ фактор.

Категоричното установяване на този твърде деликатен факт е в състояние да преобърне цялото следствие и да даде съвсем нова насока, ако изходът от разкриването му се окаже неочакван. Още повече, че възстановеният по компютърен път облик на терориста бил страхотно неточен и подвеждащ, защото се доближавал много до лицата на хиляди български мъже.

Атентатът в Бургас

Според разследващи, към момента са отсяти две основни версии. Поради тази причина, установяването дали е премахнат препуциума (кожата на члена) или не, ще даде възможност да се направи окончателен извод за произхода на атентатора от Бургас и автоматично ще даде предимство на една от двете вероятности.

Останалите части от члена на засега неизвестният мъж се съхраняват в специална торбичка, прикрепена към останалите части от тялото му. Според съдебните лекари обаче, наличието или отсъствието на кожичка върху органа трудно ще бъде установена.

Въпреки всичко обаче, това е нова надежда за заетите със случая, защото към момента властите не разполагат с абсолютно никакви документи, с изключение на неистинската шофьорска книжка от Мичиган, САЩ, която на всичкото отгоре е и с повредена снимка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Ei-MJJLVaBI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *