Обраха безпардонно DJ Дамян в…тоалетната

1

DJ Дамян станал обект на нагла кражба. Мобилният му телефон изчезнал от…тоалетната. Той доста често си сменя телефоните, но не за да робува на модата и да си купува нови марки и модели, а защото често остава без тях. Комбинацията от натоварената му програма и типичната за артистите разсеяност му изигравали лоша шега от време на време.ди джей Дамян

Тотално без контакти и телефон той остана миналата година, когато празнуваше рождения  ден на своята половинка Ваня в елитно заведение. Развълнуван от празника и много поздравления и подаръци, той си забравил апарата в сепарето, като си тръгвали. Още като стигнал до колата си, се сетил, че му няма най-важното и се върнал.  Но явно машинката хванала крилца и излетяла. Или някой бил по-бърз и по-ловък от него.

Тогава Дамян изживял истински кошмар да си възстанови контактите. Отнело му близо месец да открие всичките си приятели и познати  и отново да ги запамети. Като се заклел, че няма да допусне това да му се случи отново.

Тази седмица обаче диджеят отново останал без телефон. Той бил домакин на парти с Джина Стоева в пловдивски клуб. В разгара на веселбата отишъл до тоалетната  по лични нужди, но взел със себе си машинката, за да не му я откраднат от масата. Отнесен от свои мисли обаче, я забравил на мивката в тоалетната. Пет минути по-късно се сетил и хукнал да я търси, но се оказало, че е изчезала.

Цели два дни Дамян неистово отправял молби да му бъде върната картата с контактите, а крадецът  да задържи апарата за себе  си.  Това обаче не се случило. бесният диджей подал жалба в полицията и си купил чисто нов апрат с чисто празна карта. Сега той отчаяно попълва отново контакт – листата си с номерана на роднини и приятели. А те били над 300.

Диджей Дамян и Ваня. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/dzkYlJTAHmc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *