Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Облъчване с мощен магнит прави хората морални, разкриха учени. Бат, Бойко, пращай веднага да го купуват!

magnit-liubovSkandalno.net Оказва се, че чувството за това кое е добро, кое е зло, кое е правилно, кое не е въпрос не на първите седем години, както всички сме убедени в това. Учени разпространиха новината, че са открили мястото в мозъка, което е отговорно за моралното или неморалното ни поведение. То се намира зад дясното ухо на всеки / на този етап откривателите не се произнасят как стоят нещата при левичарите/. До тук публикацията в „Дейли Мейл” не е чак толкова сензационна – всички знаем, че контролните „панели” в мозъка отговарят за различни неща в човешкото тяло.

Сензацията е другаде: същите тези учени са открили, че с един прост, но достатъчно мощен магнит, моралът на хората

Мощният магнит прави хората морални!

Мощният магнит прави хората морални!

може да се промени и въобще – да се манипулира. Учените направили безброй тестове с доброволци и резултатите само потвърждавали откритието им. Едни и същи хора за едни и същи ситуации веднъж казвали, че са правилни, а след това – неправилни и обратното.

В това откритие има неподозиран потенциал. Пращаш периодично на магнитно облъчване крадците, убийците, измамниците. И ето ти праведни като ангели човеци. Това означава милиони и милиарди спестени от храненето, подслоняването и пазенето на затворниците. За ползата от престъпленията, които няма да бъдат извършени – да не говорим.

magnit-boikoБойко Борисов ако е човек на място – тоест на премиерския стол, веднага ще командирова свое доверено лице /морален човек и без да е облъчван/ на обучение и с поръчката да купи въпросните магнити, ако са по-специални. А после ще направи график по колко пъти с лечебна цел и по колко пъти профилактично, да се облъчват всички министри, заместниците им, депутатите, чиновниците, които гласуват решенията, които разпределят държавната баница. Ако трябва – и цялото население да мине през процедурата. В това число и премиерът и президентът. И ето ти тебе земен рай: никой не краде, никой не лъже, никой не стреля нито, за да убива, нито да убива, докато стреля за кеф в тази държава. Колко просто и евтино било! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *