Обир на банка в Студентски град – част от плячката се разпиля заради скъсана чанта

0

Истински екшън се разигра рано сутринта в клон на ОББ в Студентски град. Маскираните обирджии нахлухи в офиса и насочили оръжие към персонала. Охранителят се опитал да реагира, но единият от гангстерите го пребил. Служителите на банката не успели да натиснат паник бутона. При бягството на обирджиите чантата с парите се скъсала и част от откраднатото изпадало.

Клошар се спуснал да събира посипалите се по земята пачки. Собственикът на заведение в близост излязъл да види какво се случва и веднага извикал полицията.

Обирът се е случил за минута и половина. Крадците избрали момента, когато банката тъкмо започва работа. Насочили се към касите. По това време служителката тъкмо брояла наличните пари, за да ги прибере в сейфа. Обирджиите били въоръжени с пистолети. Вероятно от шока, служителите не са успели да реагират и да натиснат паник бутона.

Щом излезли от банката, бандитите се затичали към мотор, паркиран на 700 м. от клона на ОББ. При бягството обаче, чантата се разкъсала и банктнотите започнали да падат. Това привлякло на намиращия се наблизо клошар, който хукнал да ги събира. Бездомникът вече е привикан на разпит, тъй като само той видял в каква посока отпрашили обирджиите.

Крадците били с маскирани лица. Единственото, което направило впечатление на служителите в обраната банка, бил надпис на гащеризоните – „Евротур Сат“. Според разследващите обаче, облеклото вероятно също било откраднато с цел да заблудят полицаите.

Моторът на гангстерите бил спрян близо до офиса на разстреляния вчера хазартен бос Йордан Динов.

Най – крупният обир до сега са откраднатите 21 млн. от служител в „Алфа Банк“. ВИЖ ВИДЕОТО:


 

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *