Обещанията за лесна печалба в интернет са 100% измамни- с видео

3
izmama
Доларите в интернет често са измамни

skandalno.net  Интернет измамниците отново са се активирали и ловят заблудени потребители. Най-масова напоследък е далаверата за  печалба от гледане на реклами. По този начин мошенниците се домогват до личните данни на будалата, повярвала на лъжливите оферти. Крайната цел на мнимите „работодатели” е да се доберат до банковата сметка на жертвата си и да я източат.

„Печели, докато седиш вкъщи пред компютъра”- е най-често срещаната фраза за лов на наивни потребители. Обещанието за бързи и лесни пари крие обаче неподозирани капани. Една от най-вървежните оферти е да печелиш от гледане на реклами. За целта жертвата трябва да изтегли и качи на компютъра си „специалната” програма. Чрез нея започват да текат izmama1рекламите. За да си получиш парите , разбира се, трябва да предоставиш лична информация. Щом я получат, крадците вече лесно могат да достигнат до банковата сметка и да я източат.

Напоследък скайп също се атакува от интернет – измамниците. Изскачат съобщения на английски- „купете”, „дарете” , „спечелете“. Истинската идея обаче е да вземат личните ви данни и да ви оберат. Или да злоупотребят с тях по някакъв друг начин- може да се окажете в схема за „пране на пари” например.

Да се изловят интернет престъпниците е доста трудно, както и да се предвиди каква нова дяволия ще измислят. Най- сигурният начин да се предпази човек от тях е като се замисля, преди с лекота да сподели ЕГН-то си или друг вид персонална информация с непознати. А също така да се избягва тегленето на „пиратски“ софтуеар.
С наближаващият летен сезон трябва да се внимава и с резервациите за вили по интернет. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *