Оаканите депутатските за*ници оценени на 73 бона

0
toilet1Българският данъкоплатец изобщо не се сеща, че освен за всичко друго, парите му отиват и за бърсане на депутатски за*ници в преносния и прекия смисъл на тази дума. Тази година например родните ни избраници ще упротребят тоалетна хартия за 73000 лева.
Няма лъжа, няма измама, точно 73 бона е обществената поръчка само за хартия, като не се броят сапунът за измиване на ръце, кърпичките за бърсането им и препаратите за поддръжка на чистотата в тоалетните. Те струват още толкова.
Абе тези хора уж не ходят на работа, уж имат дълги ваканции, половината уж не се регистрират и провалят кворума, излиза, че се отбиват в сградата само да облекчат големите си и малки нужди и да се забършат добре на аванта, мърморят в социалната мрежа. Носят се и слухове, че някои депуати дори работели в тоалетната и всички влизали там с мобилен телефон, за да могат докато клечат, да свършат малко лична работа.
Ама какво ядат тези, та такива тежки и големи нужди имат, възкликват ядосани потребители в интернет. То за да изхабиш толкова хартия за бърсане, трябва голямо ядене да падне преди това. Да не би пък да си навиват по няколко ролки да си имат и за вкъщи, чудят се други.
От домакинството на Парламента пък се оплакват, че тоалетната хартия се харчела като топъл хляб, защото вътре имало и много журналисти, които също час по час притичвали до хигиенните помещения, както и много гости на една или друга партия. Така потреблението се увеличавало тройно и четворно.
В мрежата вече вървят залагания кой се облекчава повече в Народното събрание – дупетатите или журналистите и ако са депутатите, коя партия хаби най-много тоалетна хартия.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PoVsZzoXcYQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *