Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Няма виза, Няма Шенген – 7 държави гонят България!

Заради вас управници – Шенген на картинка

Шенген

Шенген

Седем държави скочиха срещу влизането на България в Шенгенското споразумение, след като представители на страните – членки обсъдиха бъдещото присъединяване на нашата държава и Румъния. От изказванията им стана ясно, че и двете страни не са отбелязали и крачка напред, а ситуацията дори се влошава!

„България и Румъния не са в състояние да покрият дори и минималните критерии за членство в Шенгенската конвенция. Влизането в Шенген не е само въпрос на техника, то е много повече. Няма напредък нито в една от двете държави. Нещо повече – ситуацията все повече се влошава. В България не е направено нищо срещу корупцията, затова няма да отворим границите” – коментира немският евродепутат Маркус Фербер и по този начин директно заяви, че от управляващите у нас и чеп за зеле не става.

Маркус Фербер

Маркус Фербер

Вътрешният министър на Германия Ханс – Петер Фридрих още в понеделник обяви, че ако въобще се стигне до гласуване, неговата държава ще наложи тотално вето върху приема на България. В крайна сметка общо седем държави се обявиха против приемането на България в Шенген: Германия, Холандия, Белгия, Франция, Дания, Финландия и Австрия.

Ексминистърът на вътрешните работи Цветанов отново не намери вина в управлението на ГЕРБ и хитро опита да се измъкне с бурната политическа обстановка у нас през последния месец. Според неговото вещо мнение, именно протестите накарали западняците да имат „резерви” към България. Той обаче и дума не обели за причините, които предизвикаха народното недоволство, защото те се крият именно в некадърното управление на ГЕРБ.

Виж видео с Мишо Шамара в Брюксел:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Няма виза, Няма Шенген – 7 държави гонят България!

  1. гошо Отговор

    08.03.2013 в 11:14

    Кога най-после тъпите ни политици ще разберат че трябва да излезем от Европейския съюз? До кога ще ни баламосват с някакви субсидии? До кога някакви западни лумпени ще ни казват какво да правим, какво да ядем, кога да чукаме, кога…. Излиза че ние сме олигофрени за тях. Разбиха образованието, здравеопазването, икономиката, нищо не остана, само сме задния двор на Европа и сме депо за западни боклуци. Какво хубаво от Европейския – НИЩО. Няма армия, няма полиция, няма работа. Станахме висококвалифицирани старцогледачи и евтина работна ръка на запада. Дори турците са със статут в Германия, а ние заемаме техните места. Турците обърнаха поглед на изток ние се надяваме на тъпите западняци. До кога продажни политици, до кога!

  2. Отговор

    08.03.2013 в 15:03

    Who cares/кой го е еня/ за вас , смешници от ЕС? Запалихме ви знаменцето, искаме да изгоним монополите ви, и, сега – дайте да ги накажем! Жалки фашисти, може ли да говорите само за българи и румънци как трупали камари от боклуци и искали помощи. Фашизмът вече е тук реално, обръщат си главичките, не ме поздравяват по улиците доскоро познати, защото съм имала неблагоразумието да кажа, че съм българка! Окупатори!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *