Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Няма пари за образование! На Бойко ще му остане да управлява само „лошия човешки материал“

BB

Премиерът Бойко Борисов

Бойко Борисов май забрави времето, когато плачеше, че в България разполага с „лош човешки материал”. Иначе едва ли нагло би упрекнал бунта на Софийския университет срещу свиването на бюджета за образование. Много от протестиращите днес студенти и преподаватели от Алма Матер са гласували за него. Ако не бяха будните образовани умове, ГЕРБ щяха да видят управление на кукуво лято.

Премиерът коментира протестите по следния начин: „ Закъсняхте! Трябваше да го направите миналата година, когато тройната коалиция вдигна пенсиите”. Престъпление е въпросът да се поставя „или пенсии, или образование”. Без образование, пенсии няма да има. Ако няма млади хора, които да работят в тази страна, откъде ще намерите пари за пенсии? Един професионално реализиран млад човек, който взима висока заплата, храни по няколко пенсионера и по няколко

Потенциални емигранти?

Потенциални емигранти?

малки ромчета. Един образован млад човек е критичен, не се поддава на евтини манипулации и няма срещу пет кебапчета да си продаде гласа по време на избори. На Бойко май му трябват овце, а не мислещ народ. Това го превръща точно в онези, с които постоянно се оправдава.

Когато тройната коалиция вдигнала пенсиите, наш Бойко строял детски градини. Затова може би има няколко хиляди деца, за които не се намери място в никое детско заведение. Изобщо за какви деца ще говорим, ако младите хора емигрират? Тогава няма да има нужда от детските му градини. Борисов ще остане само с ромите и пенсионерите, които нарече „лош човешки материал”, а те не са хората избрали ГЕРБ.

Българските политици нямат нужда от образовани хора. Пък и защо са им – само да ги притесняват и да им викат. В чужбина обаче дават мило и драго за млади интелигентни хора. Можещият и знаещият ще се реализира навсякъде, а в България успяват само дупедавците и крадците. Образованият човек тук се чувства задушен и притиснат от заливащата го простотия. Неговото място не е тук, където го наричат „будала“, ако не използва мозъка си да краде. skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *