Нумероложка: Дъщерята на Дими била обречена да умре на 23!

0

Дими дъщеряСлед разтърсващата смърт на дъщеря си Деметра, отчаяният баща Дими потърсил и съвет от известна нумероложка.

Жената изчислила всичко, свързано с данните на детето и казала, че кармично момичето е имало да живее само 23 години. Дали болест, дали самоубийство, дали нещастен случай, тя няма идея, но жизненият й път бил само толкова.

Дими за пръв път излезе в ефир и обясни абсолютно всичко, свързано със самоубийството на детето му. Деметра се чувствала зле и потърсила лекарска помощ. Дими псуваПоставили й тежка диагноза – тумор, който не можел да бъде опериран, нито лекуван. Лекарите били максимално честни и й обяснили колко месеца й остават. Момичето прочело в интернет за този тип тумори и като разбрало каква агония го чака, решило само да сложи край на живота си. То запазило в тайна диагнозата си от родителите си, но като започнали болките, решило проблема радикално.

В писмото, оставено до близките си, Деметра пишела, че не иска да им причинява болка, не иска да има мъчителна раздяла между тях и изживяване на агонии и че е взела най-правилното решение за себе си и за тях. Тя изказала и желанието си да я кремират и да дадат част от  праха на неин близък. Ужасих се от написаното по вестниците, оплака се Дими. Достатъчен беше шокът, че детето ми вече го няма, за да преживея и другия – че е посегнала на живота си заради мен и участието ми в БИГ Брдър, че била алкохоличка, наркоманка, че починала от свръхдоза и даже била болна от СПИН. Той моли в името на паметта на детето му да спрат всякакви спекулации. За жалост и аутопсията показала, че туморът бил неличим. Няма да осиновявам дете, както писаха някои вестници. Не мога да си по позволя, няма как да го издържам. Имам още една дъщеря и спомена за Деметра. Това ми стига, обясни тъжно той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hIqAnhsPmxU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *