Ново вампирско гробище – в Пловдив

0
Вампир
Да очакваме ли вамприска атака?

Вампирска треска е плъзнала в съзнанието на интернет потребителите в България. В последните дни стана истинска сензация откриването на зловещи гробове.

От EVN Пловдив пък случайно се натъкнали на гроб. Те са извършвали стандартни процедури и след изкопаването на улица Г.М.Димитров в града на тепетата, са открили древен гроб от четвърти век. Пловдивчани обаче не са доволни от античното откритие, а напротив – те се страхуват да не ги погне проклятие. Нарушаването на покоя на мъртвец, е лош знак за вярващите хора. Жителите на града се притесняват да не плъзнат „живи мъртъвци“ по улиците им.

В последно време, вярването, че наближава края на света и че предстои апокалипсис избледня. Позабравихме и зелените човечета от космоса. В съзнанието на хората обаче изплуваха всякакви чудовища – канибали, вампири, духове и подобни свръхестествени създания. Дали може да се стигне до такъв феномен все още не е ясно.

Разкопана улица
Откритието на EVN Пловдив

От електроразпределителното дружество в Пловдив, са информирали властите за откритието си. На мястото са изпратени експерти да проверят саркофага и евентуално да го реставрират и обявят за находка.

Наскоро беше открит вампирски гроб и в Созопол. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *