Ново 20! Игра с голия принц Хари

0
Скандалните изпълнения на принц Хари ще се помнят дълго

Холандски интернет портал намери начин, как да припечели на гърба на резила на принц Хари. Сайта представя иновативна игра, в която целта на плейърите е да спасят голотата на принц Хари от любопитните погледи и апарати на папараците.

Холандски сайт печели на гърба на принц Хари чрез игра

Холандският сайт разяснява, че е благодарен на брата на принц Уилям за предоставените на обществото скандални голи снимки, които са родили съвсем естествено забавната и увлекателна игра. Любопитно е, че играчите трябва да изведат голият принц Хари от хотел, като трябва да го опазят не само от папараците, но и  от зоркия поглед на баща му принц Чарлз.

На практика холандската игра, която се възползва умело от скандала около принц Хари, само онагледява факта, че подобна изцепка когато идва от представител на британското английско семейство няма как да бъде забравена лесно. Доказателство за това е и факта, че принц Хари се появи на благотворително мероприятие за болни деца, малко след като лъсна гол, но дори едно от тези невинни същества го взе на подбив и му благодари,че не е дошъл на събитието гол.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *