Новият шеф на „Арена Армеец” още не се е появявал в залата

1
Новият шеф на „Арена Армеец” не стъпвал в залата

Новоназначеният началник на модерната спортна зала „Арена Армеец” Ивайло Георгиев все още не е стъпил в нея, след като бе курдисан на мястото на досегашния ръководител на обекта Венцислав Генков. От назначаването измина цяла седмица, но Георгиев не е и показал носа си там, твърдят служители.

Всички били изключително озадачени от отсъствието на досегашният съветник на Симеон Дянков във финансовото министерство. Единственото му посещение в залата било в деня на неговото представяне, когато отделил и около 2 часа за разговори с новите си подчинени. Тогава заплашил, че ще назначи цялостна ревизия, за да излови прегрешенията на старото ръководство, ако има такива.

Според публикации в печатни медии, назначаването на Георгиев било само условно и той е временно сложен на тази длъжност, докато се намери постоянен човек за апетитната позиция.

Новият шеф на „Арена Армеец” не стъпвал в залата

Предишният директор на спортната зала се раздели с поста си, след като бе замесен в скандал с неправомерно събиране на такси от паркинга на „Арена Армеец”. Истинската причина обаче била, че той не успял да въдвори ред в залата, когато публиката започнала да освирква министър- председателя Бойко Борисов, който преминал демонстративно по трасето, за да го видят хората.

 Скандал между волейболистите и федерацията по таекуондо наложи промяна в датата на планираното Европейско първенство по таекуондо, което трябваше да се проведе от 22 до 29 април. Волейболистите писнали, че залата им трябва точно в този период, защото тогава щели да се подготвят за олимпийските квалификации, които започват на 8 май. Това наложило преместването на Европейското от 14 до 20 май.

Вижте фристайл в „Арена Армеец“

http://www.youtube.com/watch?v=H54EJtc5Ep0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *