Новият хотел на Астор бил построен на прокълнато място

0

Астор гМагическият замък, който най-известният ни  фокусник Астор строи от три години години, бил  преследван от лош късмет, носи мълвата. След като най-после работниците успяха да доизкусурят всичко по обекта, внезапно няколко ламарини се стоварили на тртоара. Единственото, което предпазило магьосника от гузна съвест бил подходящият час на падане. Ламарините се срутили през нощта, когато нямало минувачи. И никой няма идея защо са паднали. На пръв поглед те били много здраво закрепени.

Хотелът се издига на мястото, където беше прословутият ресторант на Астор и където се събираше творческият елит на София, певците и бохемите. Това е малко над хотел „Хемус“ и мястото беше купено от магьосника доста евтино. Той не знаел неговата история, а като я научил, не й повервал. И въпреки че в ресторанта му ставали много сбивания или все нещо падало и се чупело, той го отдавал или на  артистичния нрав на приятелите си, които като си пийнели първо пеели, после се биели, или пък на несръчния персонал. Накрая кръчмата опустяла, а той се амбицирал да построи на нейно място хотел във вид на замък.

Нещата с хотела вървяли бавно, все нещо закъснявало, все се чакало едно или друго и процедурата доста се проточила. Съседи разказват, че мястото е прокълнато. Наоколо ставали доста често нещастни случаи. Вечер пък се чували странни шумове, които не идвали от уличното движение, разказват старците. Някой просто е омагьосал този терен и ето по ирония на съдбата го купил пак магьосник.

Градската легенда носи, че преди време там имало къща. Хората в нея измрели един след друг за кратко време, всеки по различна причина, но много бързо и много мистериозно. Говори се, че те ядосали неизвстната сила, която се заселила там. И тя ги убила. Къщата никой не посмял да я ннасели, пркалено много смърт имало в нея. Тя започнала да се руши и после била продадена на безценица от наследниците.

Сега тузарите от квартала и възрастните хора внимателно наблюдават строежа на замъка и вещаят страховито бъдеще. Те смятат, че в хотела ще започнат да се случват странни неща, а после той щял да се срути.

Астор не обръща внимание на зловещите предсказания, защото е на ти с магиите и разбира всичко от тайнствения свят, невидим за обикновените люде. Според него падането на ламарините е случайност и тя не го притеснява. В момента той с готви да празнува 70-тата си годишнина и 50 години на сцената. И изобщо не се страхува,  че някой зъл дух може да му развали празненството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/X5G5yjka65c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *