Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нови СРС-та :Бойко връща на работа уволнен митничар, с който рита – с видео

bb2И тази седмица не се мина без СРС- та, оставени в редакцията на в-к „Галерия”. Разговорите отново са между Ваньо Танов и Бойко Борисов. Този път премиерът ходатайства пред шефа на митниците за момче, с което „рита футбол” и чието име не знае. Съотборникът на Бойко бил отстранен от Терминал 2 на аерогарата и преместен на друго място. В записите премиерът настоява приятелят му да бъде възстановен на предишната му работа.

Бойко Борисов изпратил есемес на Танов с ЕГН- то на своя човек. Шефът на митниците обаче решил, че е номер и пробвал да звъни. Премиерът му се обажда, за да нареди да говори с Павел Манченко, шеф на митницата на летището, да върне на

Танов изпълнява стриктно заповедите на премиера

Танов изпълнява стриктно заповедите на премиера

работа негов човек, с който играе футбол. Странното е, че Борисов не се сеща за името на въпросното лице, но по- рано е изпратил ЕГН- то му на Танов.

В следващият разговор, между Ваньо Танов и Манченко, става ясно, че авера на Бойко е Николай Методиев Вучев. Бил отстранен от Терминал 2, защото ходел по обяд да играе футбол с премиера. Манченко обещава, че още в началото на седмицата ще възстанови Вучев.

В края на 2010 взривиха колата на Павел Манченко

В края на 2010 взривиха колата на Павел Манченко

В отговор на новия скандал, Ваньо Танов заяви, че е абсурдно да звъни на ЕГН. Шефът на митниците заяви, че Николай Вучев сам е поискал да бъде върнат на старото му работно място на Терминал 2. Митничарят представил ТЕЛК, че страда от сърдечни проблеми, за да бъде възстановен на предишната си служба, от която е освободен на 16 декември 2009. Случаят стига и до съда. Магистратите не откриват причина за уволнението на митничаря Вучев, затова разпореждат да бъде върнат на предишната си месторабота.

Експерт по телекомуникация за разговорите Танов – Борисов. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Нови СРС-та :Бойко връща на работа уволнен митничар, с който рита – с видео

  1. Бивш Служител на БНБ Отговор

    27.01.2011 в 16:47

    Бойко, а мен кой ще ме възстанови слад като 15 години работя в Печатница на БНБ и ме махна човек (служител на ДС) на Искров , когото ти остави.
    Интересуваш ли се въобще какво се случва в БНБ или там други хора играят?

    http://renipw.wordpress.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *