Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Новата жена на Кишишев – вдовица на самоубил се адвокат

Вдовецът и вдовицата се събрали на третия месец след кончи-ната на Красимира Кишишева

Вдовецът и вдовицата се събрали на третия месец след кончи-ната на Красимира Кишишева

Екатерина, новата жена на бившия футболен национал Радостин Кишишев, е печално известната в цял Бургас и региона вдовица на самоубилия се адвокат Милен Тонев, научихме от приближени. Юристът доброволно се отказа от земните си дни през май 2011 г., само на 36-годишна възраст.

За изчезването на Милен Тонев бил получен сигнал в Първо районно полицейско управления в Бургас на 31 май. Часове по-късно тялото на младия мъж било открито в локви кръв на тавана на кооперация на ул. „Адам Мицкевич“. Тонев се прострелял със законно притежавана пушка с която често бродел е ловната си дружина из горите на Странджа планина. Гръмнал се право в сърцето.

Радовтин и Екатерина на новогодишното парти в заведението му „W Bar" в центъра на Бургас

Радовтин и Екатерина на новогодишното парти в заведението му „W Bar“ в центъра на Бургас

Според наши източници, Милен Тонев посегнал на живота си заради огромни дългове към неподходящи хора. Възпитаникът на Бургарския свободен университет започнал кариерата си почти веднага след дипломирането си, с колеги отворили обща кантора в центъра на морския град.

Потръгнало им и не след дълго Тонев се отделил. Продължил да практикува професията си, но се впуснал и в друго поприще. Заедно с Екатерина регистрирали фирма за недвижими имоти. Учудили съгражданите си, когато за отрицателно време се сдобили с доста апетитни апартаменти, разпръснати из комлексите ОТ затворен тип Слънчев бряг, но и в други курорти.

Замисълът бил парите да се избият чрез препродаване или наемане на жилищата, предимно на руски туристи. „Казваха, че за да стартират този бизнес, са изтеглили големи кредити. Но се мълвеше, че са работили с пари на наркомафията, че ги е спонсорирал Диян Гайтанов – Боксьора.

Същият се счита за един от най-приближените хора на силовия бос Златомир Иванов – Златко Баретата“, казват информаторите ни.

Финансовата криза обаче ударила бизнеса на Тоневи, а с нея, логично семейството започнало да бави и вноските по дълговете си. И тук като потвърждение на версията, че началният капитал не бил от държавата, а от сивите структури, били и смъртните заплахи към адвоката, които се низали една след друга почти година преди самоубийството му.

Милен Тонев

Милен Тонев

Негови колеги си спомнят, че през 2010 г. стените и вратите на офиса му осъмнали надписи „Милене, мъртъв си!“ и „Ще те очистим!“. „Банките не ползват такива прийоми, нали?“, добавя източникът ни.

Вдовицата на адвокат Тонев започнала връзка с Радостин Кишишев само три месеца след трагичната кончина на съпругата му. Красимира си отиде през декември 2012 г. след неравностойна битка в чумата на съвремието – рака.

„Впила се е като кърлеж в Радостин заради парите му. А той като всеки мъж, веднага налапа въдицата. Две години след смъртта на съпруга си, Екатерина си намери „златната кокошка“, нали някой трябва да й плаща ипотеките и дълговете, натрупани от бизнеса й с покойния Тонев. Ако Радостин си мисли, че това е голяма любов, горко му…“, клатят глави бургазлии.

В града са възмутени, че бившият защитник на „Черноморец“ бързо захвърлил жалейката по Красимира започнал да демонстрира връзката си с Екатерина Тонева. Постъпката му не била приета радушно най-вече от собствените му синове – по-големият Продан и малкият Димитър. И в началото, а и сега, момчетата не харесвали мащехата си, която също има две деца от покойния си съпруг – момче и момиче. Баща им обаче не искал и да чуе и дума по въпроса и обявил, че с Катя са събрани от Бог и смята да продължи остатъка от живота си с нея.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *