Нова версия: Черната Златка живее с по 300 лева на месец

0
Златка Димитрова

Пореден слух за личния живот на плеймейтката Златка Димитрова обиколи за броени часове интернет пространството в България и допълнително обърка и без това ошашавените фенове на черното злато от Бургас.

Според най – новата версия, морската сирена била от честна по – честна и поради наивността си, едвам свързвала двата края. Месечните й доходи се равнявали на около 300 лева, които дори не стигали да напълни резервоара на мощното си БМВ догоре. Луксозното возило обаче й било подарено от най – трайната й изгора Миро, който много си я обичал.

Златка Димитрова

По мнението на различни зложелатели, тази информация била пусната от самата Златка, която в момента всячески гледала да се измъкне от позорната секс афера, в която попадна след поредица от скандални разкрития. Доказателствен материал за работата й като скъпоплатена компаньонка намерихме в няколко западни сайта, на които Злати е публикувала подробни снимки дори и на своето котенце.

Красавицата разказвала още, че въпреки взаимната им любов с въпросния Миро, той бил много стиснат откъм пари. Да й подари нещо – кола, къща или скъпо бижу ставало, но ако се наложи да й даде 5 лева за кафе, наставал истински скандал. Поради това тя някак си се мъчела да изкара като модел, за да посрещне насъщните си нужди.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *