Нова тв се връща на бял кон с три риалити – изненади

1

СаниПопулярното танцово шоу Dancing With the Stars, което у нас се досега вървеше по БиТиВи ще стартира през пролетта, но третият му сезон ще е в Нова телевизия. То ще е един от акцентите в пролетната програма и ще събере доста зрители. Продуценти са Old School Productions, чието дело бе първият сезон на шоуто.

Професионални танцьори ще мъчат по дансинга звезди от друга величина и ще ги учат да танцуват и да се борят за голямата награда. За пръв път и у нас тръгва шоуто „Като две капки вода“. То е неизвестно у нас, но има много почитатели и силно гледаемо в някои европейски страни и в Латинска Америка. Известни личности от България ще се опитат да се преобразят в още по-известни световни личности. Шоуто е музикално и става дума за певци. общаПримерно казано участва Мариана Попова, но тя трябва да се преобрази изцяло да речем в Бионсе. Трябва да я наподоби по визия, облекло, сценично поведение, пеене, мимики жестове. Ще се състезават певци от всякакъв ранг, състезанието е на турове, ще отпадат тези, които зрителите не са харесали, а другите ще останат да се борят. Ще спечели този, който най-силно се е доближил до първообраза и е заприличал на него като „две капки вода“. Има вероятност да се използват и аматьори, които са печелили други музикални формати.

Гвоздей на телевизията обаче ще е предаването „Шатра“, което също е под чужд лиценз, но финансирано по програми за интеграция. Български звезди ще влязат в шатри, в които ще се намират четири големи ромски фамилии. Всеки от участниците ще изучава навиците на другите и ще се опита да живее в мирно съвместно съжителство и да се интегрира. Риалитито е изключително забавно и създава много комични ситуации, а участниците непрекъснато са изправени пред различни предизвикателства. Нова телевизия явно успя да намери пари и да се върне като сериозен конкурент на пазара, удряйки другите в земята с новите формати. А зрителите без съмнение ще предпочетат да гледат забавните предавания, вместо предизборните дебати, които ги очакват в края на пролетта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/j0UvxsYvKlk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. КАКВОТО И ДА Е ПРЕДАВАНЕ СЪС СТО ПРОЦЕНТА НЯМА ДА Е ПО ХУБАВО ОТ СДЕЛКА ИЛИ НЕ И НА ТОВА ОТГОРЕ ЩЕ УЧАСТВАТ САМО НАЙ НАЙ ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ БИХ ГО ГЛЕДАЛА. ВИДЯХ НА ЖИВО ВСИЧКО БЯХ В СДЕЛКАТА СУПЕР Е . НЕ САМО АЗ ГО ХАРЕСВАМ МНОГО, МНОГО ХОРА ГО ХАРЕСВАТ. ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ Е ДА СПРАТ ТОВА ПРЕДАВАНЕ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *