Нова тв. обяви война на Бтв. – с видео

2

лого1Кризата дотолкова стисна за гушите електронните медии и касите им дотолкова се изпразниха, че дори двете най- гледани български телевизии Би Ти Ви и Нова тв. влязоха в страховит сблъсък в борбата за малкото останали читави рекламодатели. Преди седмица Нова тв. влезе директно с бутонките на основния си конкурент, като на нарочна пресконференция го обвини в далавели и игри под масата. Би Ти Ви отвърна на удара.  Страховития скандал, който пламна между двете телевизии стана публично достояние.
От Нова телевизия предоставиха факти, уронващи престижа на конкурентите им от Би Ти Ви.

Според ръководството на БТВ обаче изнесената информация е неверна и не е нищо друго освен средство на нелоялната конкуренция да съсипе лидераа сред електронните медии.
Причина за гнева на ръководството на Би Ти Ви беше това, че от „Нова Броудкастинг Груп” обявиха, че ще внесат жалба в Комисията за защита на конкуренцията, по причина, че от „Би Ти Ви Медия Груп” провеждали неморална и недопустима търговска политика. Според последните, изнесената от Нова  телевизия информация съдържа неверни факти и цели уронване на престижа им.
От Би Ти Ви коментираха, че рекламодателите избират да рекламират именно при тях заради високите им резултати и качествената програма.лого2 Изтъкнаха факта, че медията присъства в европейската класация на 50-те най-гледани телевизионни програми от началото на годината. От Би Ти Ви не пропуснаха да посочат, че единствено техните предавания от България попадат сред топ 50 на Европа, поне до момента, а тези на „Нова Броудкастинг Груп” въобще не са намерили място там.
В изпратено до медиите съобщение е изтъкнато, че търговската политика на „Би Ти Ви Медия Груп” е публична и достъпна за всички рекламодатели и е съобразена с икономическата криза в страната.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *