Нова трагедия сполетя Стефан Данаилов, нещо наистина страшно се случи!

0

Сестрата на Ламбо – Росица на крачка от смъртта при зловещ инцидент преди дни

Стефан Данаилов

Кошмарните неприятности на Стефан Данаилов продължават. След като в последните месеци се бори за оцеляване с левкемията и само преди броени дни почина съпругата му Мария, навръх Цветница сериозно пострада и сестра му Росица. Тя получи тежка травма на главата при падане и животът й просто висеше на косъм.

Сега Росица има пълна забрана да става от леглото и поради тази причина тя не ще има възможност да изпрати Мария, която приживе бе една от най – добрите й приятелки. Именно тя преди много години запознава Стефан Данаилов и Мария, между които се разгаря истинска изпепеляваща любов.

За Росица Данаилова е интересно, че никога не е поискала да стане актриса. Много пъти са я питали защо не накара брат си да я вкара в гилдията, на което винаги е отговаряла, че тази професия не й е на сърцето. За сметка на това обаче през целия си живот изпитва уважение към талантливите хора и прави всичко възможно, за да им помогне.

„Един от най – тежките моменти за мен беше, когато майка почина. Аз бях едва на 27 години, а Стефан войник в Ботевград. Обадихме му се по телефона и той веднага потегли към София. Аз обаче тогава изпаднах в тежка депресия, а Мария бе единствената, която всеки ден идваше да ме утешава. Така с Ламбо постепенно се сближиха. Съпругът й – Вили беше подал молба за развод, защото не можеше да преглътне, че е манекенка. За щастие остана приятели до последно”, отдава се на спомените сестрата на Стефан Данаилов.

Поклонението е днес, а самият Стефан Данаилов отправи специална молба към всички, да не бъде безпокоен поне още месец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *