Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нова телевизия смени Карбовски със Сашо Диков

Скандалният журналист заряза Канал 3

Сашо Диков

Сашо Диков

Сашо Диков е човекът, който ще замести избягалия в ТВ7 Мартин Карбовски в ефира на Нова телевизия. Хора от гилдията разкриха, че той е приел изгодното предложение на „Телеман” да води техните предавания в съботния ефир и на практика зарязва собственото си чедо Канал 3.

Ексцентричният журналист е приел предложението на големия брат без много да се колебае, подмамен от лъскави обещания за голяма заплата. Твърде малко време му е трябвало, за да претегли плюсовете и минусите на промяната, и да вземе окончателното си решение.

Мартин Карбовски

Мартин Карбовски

Към момента Сашо Диков все още не е оповестил решението пред своите колеги, защото изпитва известно неудобство. Именно той е човекът, който крепи Канал 3 и без неговото присъствие кабелната телевизия трудно ще просъществува. Все пак за феновете на неговите преки предавания има малка надежда, че ще се намери начин статуквото да се запази в по – голямата си част.

От „Телеман” на този етап също отказаха да коментират официално новината. Николай Русакиев не потвърди дали наистина Диков ще замести Мартин Карбовски в „Отечествен фронт” и „Директно”, но и не отрече. Според слуховете, причина за колебанията е твърде свободният език на Сашо Диков, който трябва да коригира задължително, ако иска да работи за големи пари.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Нова телевизия смени Карбовски със Сашо Диков

  1. НИКО Отговор

    12.02.2014 в 15:10

    ВИЕ АКО ВЗЕМЕТЕ САШО ДИКОВ ДА ВИ ВОДИ ПРЕДАВАНЕ ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ СИ СЛАГАТЕ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ. НЕ ГО ЛИ ЗНАЕТЕ КАКЪВ Е ТОЙ Е ГОТОВ ДА СЕ СКАРА СЪС ВСЕКИ, НЯМА НЕОБХОДИМОТО ВЪЗПИТАНИЕ, СМЯТА СЕ ЗА НЕЩО, А В СЪЩНОС НЕ Е НИЩО, ГОВОРИ СЪС ХОРАТА НА ТИ КАТО ЧЕ ЛИ Е БОГ, ТРЯБВА ДА ГО ИЗПРАТИТЕ В ПЪРВИ КЛАС ДА СЕ КУЛТЕВИРА И ТОГАВА ГО ПУСКАЙТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА КОЕТО НЕ МОЖЕ. КОГАТО ТОЙ СЕ ПОЯВЯВА НА ЕКРАНА ПОВЕЧЕТО ХОРА СМЕНЯТ СТАНЦИЯТА, ТОЯ НЕХРАНИМАЙКО НЕ ИСКАМЕ ДА ГО ВИЖДАМЕ. СЛОЖЕТЕ ЕДИН ЧОВЕК СВЕСЕН ПОДОБЕН НА МОМЧЕТО КОЕТО ВОДИ 120 МИНУТИ. НОВА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ОБИЧА ОСОБЕНО СУТРИШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕДАВАНИЯ КЪДЕТО КЛОНИТЕ ВИНАГИ КЪМ ОПОЗИЦИЯТА И СТЕ ПРОТИВ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, НО КАТО ЧЕ ЛИ НЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ ТЕ ВИНАГИ МОГАТ ДА ВИ ЛИКВИДИРАТ ЗА НЕКОРЕКТНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ В ПОЛЗА НА ОПОЗИЦИЯТА.
    НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ Я ЗНАЕМЕ ЧЕ Е НА ББ НО ЗАТОВА СКОРО НЯМА ДА ВИ ИМА, ОПРАВЯЙТЕ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ.
    ПРОТЕСТИТЕ МОГАТ ДА ДОЙДАТ И ПРИ ВАС И ТО С БУХАЛКИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *