Нова телевизия пускат „Пълна лудница“

0
Мама Божка и Жоро Бекъма
Пълна лудница отново в ефир

Нова телевизия усилено работят с братя Халваджиян, като след завръщането на „Господари на ефира“ идва ред и на „Пълна лудница„. Комедийното предаване ще се завърне в ефир от есента.

След скандалите между БиТиВи и Глобъл Вижън, най-много изгубиха зрителите. Според медията предаванията са били с много нисък рейтин, но забравиха да пояснят, че проблема не е в предаванията, а в часовият пояс. Маги Халваджиян пък заяви, че от БиТиВи са опитали да наложат цензура на „Господари на ефира“, както и са бавели плащанията на актьорите и водещите. Кой е крив и кой прав е въпрос на гледна точка, но любимите на много зрители актьори се завръщат на екрана. От Нова телевизия, официално потвърдиха информацията, като за сега не казват какво можем да очакваме след лятната пауза. Знае се само, че ще има нови адреналинки, а дали Мама Божка и Жорето ще ни забавляват е все още загадка.

Продуцентите от Глобъл Вижън също не разкриват подробности, но те вече имат голям опит, работили са с Нова телевизия и можем само да очакваме качествени и забавни продукции.

Жоро Бекъма пак ще ни разсмива. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *