Нова силова групировка заробва столичните наркодилъри

2
Гардове
Нова банда превзе наркопазара

Нова жестока, наказателна група се е появила в София. Бандата, наподобявала тази на „Чуковете“ като била също толкова жестока и смела.

Новите гангстери работили предимни с тийнейджъри и младежи, току – що завършили училище. Имало дори дилъри на по 12-13 години. Мирката и Стъкларя  са заместниците на Брендо, като използват същите методи – рязане на уши, побойща и респект. Първи генерал в наказателния отряд е Мишо Културиста, който е изключително агресивен и безкомпромисен. Другата наркогрупировка е на братята от столичния квартал Надежда – Виктор Боцев (Джуката) и Габриел (Жабата).

От полицията коментират, че малчуганите били привлечени от нарко бизнеса, защото така ставали известни в училище, а и си докарвали по 100 лв. на ден. Децата продавали предимно амфетамини и марихуана, но имало по-съобразителни диларчета, които с времето се издигали и почвали да печелят стабилно. На практика непълнолетните са неуловими за полицията, тъй като повечето не са криминално проявени и нямат досиета. Повечето подрастващи, са примамени от бързите пари, а дори да бъдат заловени, няма да влезнат в затвора.

Спецслужбите изловиха старите играчи на пазара. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *