Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нова мода: Врачки обират жилища чрез магии!- с видео

zlato2Самотна възрастна жена  стана  жертва на мними врачки. Измамничките са откраднали златни украшения и 500 лв от потърпевшата.

По обяд се позвънило в апартамента на набелязаната жертва. Две жени от ромски произход й се представили. Мургавелките заявили на самотницата, че са врачки. Минавайки покрай блока й, те усетили силна отрицателната енергия. Решили да проследят източника и да предложат помоща си на урочасания човек. Така стигнали до нейния апартамент.

Стъписаната жена първоначално не повярвала. Но ромките не се дали лесно. Обяснили й, че те печелят vra4ka2достатъчно пари и за да й докажат, че не са мошенички, предложили да развалят черната магия безплатно. Жената повярвала на сладкодумните приказки на врачките и ги пуснала в жилището си.

След като се настанили удобно в хола на жертвата си, те й разяснили, че нейн близък роднина я е урочасал. „Магьосниците” поискали всичкото злато и пари на жената. Извадили не особено чиста кърпа и завързали имането на будалата. Започнали да баят над муската. След като няколко пъти превъртели кърпата със скъпоценностите в нея и произнесли словата против уроки, гордо съобщили на pari2домакинята си, че е спасена. Посъветвали я да не отваря муската още половин час и изфирясали. Жената ги послушала.

Щом минало уговореното време, тя развързала вързопа. Неприятна изненада! Вместо бижутата и парите, тя открила само смачкано топче хартия. Жената хукнала по етажите да търси помощ от съседи. Хората се отзовали и се обадили в полицията. Но крадлите все още се издирват.

Според МВР , ударът е бил подготвян предварително. Измамничките са проучили, че жената е сама.
Хитростта на лъжеврачките не знае граници!
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *