Нова дрога води до канибализъм!

0
Ханибал Лектър оживя в Маями

Ченгетата в Маями, САЩ, предупреждават за нов синтетичен наркотик, който предизвиква канибалски страсти в дрогираните. Модерната отрова се нарича „на седмото небе” и беше установена, след като в последния месец бяха засечени няколко нападения от канибали в американския щат.

Конкретния случай, който разбулил причината за изненадващото нарастване в броя на канибалските нападения бил, когато задържан мъж се опитал да захапе единия от униформените служители и след това заплашил други двама, че ще ги изяде.

Изглед от Маями

Кръвожадният арестант е Брендън де Леон, който е на 21 години и няма се прехранва от просия. Той бил спипан от ченгетата в ресторант, където нападнал с обидни изрази другите посетители. Когато го закопчали, дивакът започнал да си блъска главата в разделителната преграда на полицейската кола и с пълно гърло се разкрещял, че иска да изяде полицаите.

Когато го прибрали зад решетките, започнал да ръмжи като звяр и поради това бил овързан в усмирителна риза, а на главата му сложили маска като тази на д-р Ханибал Лектър. След като се укротил, на неверника били направени изследвания които показали, че освен „на седмото небе”, той е поел и марихуана, алкохол и лекарствени препарати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *