Нова драма за Кубрат Пулев! Вижте какво му се случи!

0

Кличко пак се измъкна от юмруците на шампиона

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев

Предстоящият мач между българската боксова звезда Кубрат Пулев и неговия опонент за право на бой със световния шампион Кличко – Томаш Адамек, е много вероятно да не се състои. Причина за това е арест на поляка в Ню Йорк, който бе закопчан от полицията след като катастрофирал пиян до козирката.

Новината бе съобщена от новинарските издания в САЩ и по – късно потвърдена от Федерацията по бокс. Според сведенията на полицията в Ню Йорк, 36 годишният Адамек е карал с мръсна газ почти мъртво пиян, вследствие на което е изгубил контрол над управлявания от него автомобил. След навлизане в лентата за насрещно движение, той се натресъл в три паркирани коли.

Томаш Адамек
Томаш Адамек

Съперникът на Кубрат бил арестуван в срок, но няколко часа по – късно го освободили под парична гаранция от 1 000 долара. Сержант Чък Добинсън от нюйоркската полиция обаче е категоричен, че на Томаш ще бъдат повдигнати обвинения, защото категорично отказал да се подложи на проба за алкохол.

Отказът му пък веднага провокира боксовите специалисти да го заподозрат в нечестна игра и употреба на забранени стимуланти. По световните форуми за бокс почти мигновено се заговори, че полякът е отказал теста заради голяма вероятност да се покажат и следи от допинг.

Срещата между Кубрат Пулев и Томаш Адамек би трябвало да се играе към края на март, а победителят от двубоя ще има правото да претендира за златния пояс на световния шампион Владимир Кличко. Дали мачът между Кобрата и неговия съперник ще се състои все още не е ясно, в срок до две седмици ще има официално становище.

Специалисти по бокс от България пък коментираха, че ако срещата се провали заради пиянството на поляка, това ще е истинска драма за Кубрат Пулев. Защото ако до насрочената дата не се намери друг подходящ съперник това на практика значи, че месеците за усилена подготовка са изгубени безвъзвратно.

Виж видео с Кубрат Пулев:

http://www.youtube.com/watch?v=5RaBteEG8U8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *