Нов провал: СЕМ не посмя да глоби ВИП Брадър за очевидно законово нарушение!

1
Каква е истината за отношенията на ВИП Брадър и СЕМ

Глупостите на СЕМ преминаха всякакви граници! Пошлостта на ВИП Брадър доказвала, че у нас има гражданско общество!

Прав беше Мишо Шамара, когато нарече началникът на СЕМ Гошо Лозанов с презрителното „пингвин”. Прав беше и безумно сладичкият професор Вучков, когато преди години изригна с прословутата си фраза „Слушам и не вярвам на очите си”.

Става въпрос за поредните безумни решения на Съвета за електронни медии, този път отнасящи се до обичаното от народа, но все таки неблагополучно предаване ВИП Брадър. Докато половин България се възхищаваше на заливащата ни от малкия екран простотия се оказа, че другата половина не спи и подава сигнали до въпросния съвет, касаещи груби закононарушения извършвани в предаването.

Каква е истината за отношенията на ВИП Брадър и СЕМ

Така например, цели пет души се възмущават кой и защо е позволил на съквартирантите да пушат цигари като издънени печки в къщата, въпреки всякакви законови разпоредби. На всички е ясно – няма как тези хора да ги накараш да оставят любимия си порок, но по – интересни са решенията на СЕМ, с които се мотивират да не наложат глоба на продуцента Нико Тупарев.

От там съобщават, че след подаването на сигналите те се събрали и „задълбочено” обсъдили въпроса. В крайна сметка стигнали до решение да не се разправят с богатите собственици на предаването, защото просто НЯМАЛО нарушение на Закона за тютюнопушене на обществени места, въпреки че по мнението на специалисти, къщата в Нови Хан е със статута на офис – тоест, обществено здание.

По същия начин решили да не вземат мерки и срещу бълваните от някои съквартиранти цинизми, срещу откровеното подстрекателство към употреба на алкохол и наркотици, расистките обиди между други, както и срещу упражненото по време на предаването насилие. Не са взети и мерки срещу певицата Бони, която се изгаври зверски с химна на Република България пред очите на всички, като изпя „твойта хубост, мойта прелест” вместо истинското „твойта хубост, твойта прелест”.

Най – шокиращият елемент от така нареченото „разследване” на СЕМ по казуса е изводът, че все пак ВИП Брадър бил едно от малкото доказателства, че в България съществува гражданско общество. Тоест, щом имало кой да гледа простотията, значи има и общество. На хората пък би им било много интересно да научат, откъде Георги Лозанов има пари да поддържа огромното си имение в София и стига ли му чиновническата заплата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9B3oALZFpYc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. kak ve ?? seziraha gi.. no samo kagoto kazvaha : putka, hui, da te eba ili 6te ti eba maikata.. kogato kazvaha : 6te tee ubiq, 6ti pregrezq garloto, da go nakarame da se obesi, i taka natatak.. tova ne se cenzurirva6e i ne slagaha zaglu6itelen signal.. vse pak decata trqbva da se u4at na nasilie i omraza, a ne na humanen seks i splotqvane

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *