Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Нов Петко търси жертви в Лясковец и напада, полицията отново чака!

Петко 2 броди из града, слухти за нови жертви и хвърля с камъни по хората. Пак ли трябва да се стигне до убийство в Лясковец, за да се сложи ред?

петко петков

Убецът на командоса Петко

Паника завладя Лясковец след злополучната спецакция на МВР и разстрела на командоса Емил Шарков. В малкото градче се появи нов Петко Савов с видими психически отклонения, който псува и напада случайни минувачи.

Разкритието направи съсед на брадатия и агресивен мъж в края на Лясковец. Запазваме самоличността му в анонимност по негова молба заради страх от отмъщение.

„Прочетох във вестника разказа на комшията на Петко Савов – Георги Комитов, как писал на полиция и прокуратура да привикат и освидетелстват бъдещия убиец. Никой не си мръднал пръста, дори не отговорили. Малко по-късно той застреля командос и рани трима негови колега. Не искаме това да се случи пак, но ако не се вземат мерки, отново шансът да има фатални последици за някой е огромен“, разказа комшията от Лясковец.

Той обясни, че ситуацията при Петко 2 е идентична. И двамата психари живеят само с майките си, които също имат наченки на отклонения в психиката. И двамата са изключително агресивни и ругаят деца и непознати само ако вдигат шум, ако ги погледнат накриво или решат, че ги обсъждат и подиграват.

„Съседът става лют и започва да сипе закани, ако изпадне в криза. Тогава е неописуемо. Имам чувството, че всеки момент ще извади пистолет и ще ме гръмне през оградата. Страх ме е най-вече за децата ми, за семейството. Всички сме на тръни и започваме да си мислим за най-лошото. Няма кой да ни защити“, изповяда още лясковецът.

Той разказа и конкретна случка. През зимата внушителният мъж събрал клони и пръчки, запалил огън на двора и издавал странни звуци. Поглеждайки през прозореца, видял как млад мъж му направил забележка да внимава с огъня да не стане пожар. Тогава брадатият мъж грабнал няколко камъка и замерил непознатия. Само ловкият отскок го предпазил от разбиване на главата.

Майката на психаря също била изключително агресивна, като псувала непознати на улицата и тръгвала заплашително към тях. Сигнал срещу агресивните майка и син не е получаван в Областната дирекция на полицията във Велико Търново. Такъв задължително трябва да има, за да проверят ченгетата дали психарят действително е потенциален Петко 2 и дали той е заплаха за хората в Лясковец.

Униформените се съмняват, че агресорът може да е толкова застрашителен и отдават паниката сред хората заради все още горещия инцидент с разстрела на Емил Шарков.

Тъй като човекът живее в порутена къща в края на града, малцина смеят да приближат до нея освен живеещите наблизо. Нито една институция не се интересува от мъжа, той не е освидетелстван и никой не знае дали наистина е психично болен и каква точно е диагнозата му. Нито той обаче, нито майка му ще отидат доброволно в психиатрия, тъй като нямат нито познания, нито желание това да се случва, оплаква се съседът.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ужас! Нов Петко търси жертви в Лясковец и напада, полицията отново чака!

  1. dilqnq606 Отговор

    10.10.2014 в 15:23

    vqrno e ima takiva ludi i opasni sahtestva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *