Нов любовник ще плаща юбилейния концерт на Анелия

0
Анелия

Нови факти около очаквания юбилеен концерт на поп – фолк звездата Анелия излязоха на бял свят днес. Близки до чалга певицата съобщиха, че събитието ще струва около 30 000 лева, които ще бъдат платени от последното й гадже.

Другарите на изпълнителката категорично отрекоха, че бившият й съпруг Коко Динев щял да финансира концерта. Това нямало как да стане поради няколко причини, основната от които е ревността на Емилия. Освен това, самият Коко в момента не бил в цветущо финансово състояние и както вече стана известно, има доста сериозни проблеми с български и чужди мутри.

Настоящият довереник на Анелия обаче се показал мъж на място и с щедра ръка написал чек за исканата сума. За него обаче не се знае нищо повече освен, че има бизнес в чужбина. Човекът даже не се и замислил като разбрал за проблемите на приятелката си и се отзовал дори без да го питат.

Като разбрала, че вече е обезпечена от финансова гледна точка, Анелия надминала собствените си очаквания и вече ангажирала зала № 3 в Националния дворец на културата. Спазарила и доста сериозен екип от хореографи, танцьори, озвучители и така нататък. В момента обаче още разсъждавала дали да ангажира жив оркестър за събитието, или музиката да се пуска на запис.

Вижте новата песен на Анелия:

http://www.youtube.com/watch?v=5b8dPvQUCdU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *