Нов ченгеджийски бизнес – пари срещу мълчание за секс с проститутка

0

Не ходете тези дни по проститутки. Първо е много горещо и е вредно за здравето да полагате такива усилия, че на всичкото отгоре и да си платите за тях. Освен това се оказва опасно за финансите ви, защото може да се наложи да платите и данък.

 Данък проститутка ли? Ами може и така да се каже. В медиите вече тръгна разкритието, че група ченгета рекетират сладострастниците. В началото те взимали пари от жриците и сводниците им, но се сетили, че доста по-доходоносно е да се взимат и от клиентите. Те получавали сигнал от сводниците кога и къде платежоспособен пич се е е заел с любов в колата си и цъфвали баш в сюблимния момент, когато мъжът дишал като риба на сухо и издавал грухтящи звуци.

Униформените насочвали фенерче към замъглените му от страст очи, после към други замъглени работи и строго го уведомявали, че ще го заведат в ареста и ще му тупнат обвинение за хулиганство и нарушение на обществения ред. Доброто ченге казвало – абе остави човека, мъже сме все пак, лошото , а, не, законите трябва да се спазват. Прелюбодеецът бил готов да даде мило и драго да го оставят на мира, защото на другия ден щели всички от службата да научат какво е правил през нощта. А ако е женен и жена му. Пред перспективата да стане за резил, че и да стегне до развод, той започвал отчаяно да се пазари за свободата си и най-вече за едничката чест, която му е останала. Честта струвала между 100 и 1000 лева, в зависимост колко имал в портмонето, предупредиха потърпевши.

Любопитното е, че никой досега не е посмял да се оплаче от полицейския рекет, но като се размисли човек, смее ли да се оплаче, без да пишат всички вестници после за него. И как ще докаже, че е дал парите. Така че временно спрете с кърската любов, а през есента Цецко може да спретне някоя акция под кодовото име „Прашки и жартиери“ и да си хване хората.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oX8tgFQIa2Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *