Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нострадамус: През 2014-а започва световна война!

Нострадамус предрича, че третата световна война ще гръмне през тази година

нострадамус

Събитията в Украйна все повече изострят напрежението в международен план. Големите играчи на геополитическата сцена изглежда нямат намерение да отстъпят и на йота от твърдите си позиции. Някои специалисти дори предричат, че може да се стигне до военен конфликт. А пътят от стрелбата с калашник до натискане на ядреното копче е твърде малък.

В толкова критична ситуация хората по света с притеснение научиха за мрачните предсказания на Мишел дьо Нострдам. Преди стотици години великият френски пророк предупреждава, че 2014 ще бъде годината на жесток световен конфликт, който ще застраши съществуването на целия човешки род.

Поне така твърди украинският изследовател Александър Лазарев. Той смята, че е направил изключително достоверен прочит на предсказанията на Нострадамус, които са толкова хаотични, че често са нагаждани според интересите на възползвалите се от тях. Лазарев е убеден, че в неговите проучвания няма лъжа и измама. А изводите са повече от шокиращи.

„През тази година ще бъдат извършени четири покушения на големи политически лидери. Убийствата на толкова високопоставени лица ще предизвикат конфликт, който много бързо ще прерасне в световна война. Първо ще бъдат използвани конвенционални оръжия, след това химически, а накрая ще се стигне и до изстрелването на ядрени бойни глави”, категоричен е украинският изследовател върху наследството на Нострадамус.

С голямо съжаление той твърди, че според пророчествата на легендарния френски астролог твърде малко хора ще се спасят и голяма част от тях ще съжаляват, че не ги е застигнала бърза смърт.

„Ние сами ще унищожим планетата ни и тя няма да е годна за живот. Малкото оцелели ще страдат от ужасни болести. Цели континенти ще бъдат напълно обезлюдени. Чак след десетилетия малцината щастливци, които ще оцелеят от ядрения ад, ще имат шанса да поставят началото на един нов световен ред, който няма да има нищо общо с досега познатия ни“, продължава да преразказва пророкуваното от Нострадамус неговият последовател.

Любопитното е, че този път световната научна общност не се юрна да опровергава поредната мрачна прогноза за края на човешкия вид. Напротив, в последните месеци продължават да излизат нови и нови твърде зловещи предсказания какво ни чака. Изследователи върху живота и работата на Нострадамус правят съвсем малко по-различен прочит на предсказанията му от това, което ни предлага украинецът Александър Лазарев. Според тях земляните имат шанс да предотвратят самоунищожението си, ако се вслушат в гласа на нов месия. Той щял да дойде от Изток и ще направи всичко възможно да потуши световния огън, който всеки момент може да прерасне в изпепеляващ пожар.

„Пред нас се простират два пътя. Единият ни води към собствената ни гибел и изглежда доста по-широк от другия, който ще ни спаси. Ще се появи учител, който да ни покаже вярната посока. Въпросът е дали ще имаме силата да го послушаме и да заровим оръжията обратно в бетонните им ковчези“, пита руският ясновидец Виталий Личко.

Именно в Русия се появяват и тревожни сигнали за бъдещето на България. Направила ги е Ванга. Руският сериал за петричката пророчица, който тръгва по БНТ, предизвиква невиждана сензация сред братушките. Те искат да научат още за нейните предсказания и се намират хора, които да задоволят този глад. Руският бизнесмен Анатолий Лубченко твърди, че е беседвал с Ванга малко преди нейната смърт и тя му е разказала какво я тревожи. Най-голямата й болка била, че собствената й страна ще бъде връхлетяна от ужасни бедствия.

„Покрай нас ще тече река от трупове. Страшни наводнения ще връхлетят България. Много хора няма да успеят да се спасят“, разказвала Ванга на Лубченко. Според нея природните катаклизми съвсем нямало да са единствените ни проблеми. От нашите географски ширини ще тръгне нова болест, която ще бъде обявена за чумата на XXI век. Според петричката пророчица болестта ще поразява преди всичко мъжете и много скоро ще се разпространи по целия свят.

В световен мащаб скептиците относно тези мрачни предсказания продължават да растат. Някои учени твърдят, че заветите са твърде абстрактни и могат да се отнесат за всеки един отделен природен катаклизъм или за болест, с която човечеството се бори от векове. Въпреки това годината със сигурност не започна добре и все повече хора вярват, че този път сме изправени пред решителната битка за собственото ни оцеляване.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Нострадамус: През 2014-а започва световна война!

  1. А да не забравяме, че живеем и в нов бактун!

    (Политически) Проверен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *