Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нострадамус: Апокалипсисът започва през 2014 г.

Нострадамус

Нострадамус

Столетия наред хората се допитват до уникалните пророчества на Нострадамус, търсещи отговори за бъдещето ни. Самите предсказания са доста трудни за тълкуване, но изключително точни и се простират до незнайно бъдеще. Пророчествата на средновековния предсказател са категорични, че през 2014 г. Слънцето ще започне постепенно да изстива, а до 2055 година човешкият вид ще бъде напълно заличен. Това разкриват изследователи от библиотеката на Ватикана, разчели нови строфи от свитъците на легендарния френски пророк.

Трета световна война

Трета световна война

Към днешна дата тези думи звучат доста страховито. Достоверността на пророчеството на Нострадамус обаче е поставена под съмнение защото според научни изследвания за толкова кратък период от време Слънцето не може да изчерпи ресурсите си. Факт е, че настоящият слънчев цикъл е най-слабият за по-следните 100 години.

Повечето от учените са категорични, че няма основателна причина за нищо обезпокоително, но някои пък са на друго мнение. Например Матю Пен от Американската национална слънчева обсерватория смята, че новата ледена епоха наближава. Въпреки това критици на Нострадамус са на мнение, че всички досегашни пророчества за апокалипсиса не са се състояли, а това не е по-различно от тях.

Много хора обаче започнаха приготовленията си за новата ледникова епоха. Запасяването с храна и дебели дрехи обаче няма да помогне в един свят, в който температурите достигат до повече от -100 градуса.

При такива атмосферни условия не биха работили почти никакви техники като климатици или коли. Ледниковият период не е единственото бедствие, което ни очаква през идните години. Според Нострадамус през 2014 г. ще се извърши покушение срещу 4-ма министър-председатели. И тогава на полуостров Индустан ще пламне въоръжен конфликт.

Именно той ще бъде една от причините за избухването на Трета световна война. Тя според него ще започне през месец ноември 2014-а година и ще завърши през октомври 2025-а. По време на войната в началото ще използват конвенционални оръжия, след това – химически, а най-накрая – ядрени. Северното полукълбо ще се превърне в гробище заради радиоактивните частици. Малкото хора успели да се спасят ще страдат от тежки кожни заболявания, а също и от нов вид рак на кожата.

До 2016 г. Европа почти напълно ще се безлюди. Ужасът ще продължи до 2025 г., когато според пророка ще бъде сложен физическият край на човечеството.

Дали това ни чака, само времето ще покаже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *