Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Носете шотландска поличка за хубав се*с

Носенето на шотландска поличка прави мъжа като бик за разплод

Шотландска поличка за добър секс

Шотландска поличка за добър секс

Учени от Шотландия достигнаха до извода, че мъжете задължително трябва да носят традиционните за тази страна полички, ако искат да се радват на хубав секс и да са наистина плодовити. Според тяхното мнение, това облекло осигурява идеалната среда за функционирането на тестисите.

Съгласно данните от нови изследвания, през последните петдесет години се забелязва рязко влошаване в качеството на секса и спермата, което води до рязко намаляване на репродуктивните способности. Причините за това са различни и сложни, но лекарите ги свързват преди всичко с начина на живот при съвременния човек.шотландска поличка

Една от най – лесните методики за възвръщане на мъжката сила е носенето на шотландска поличка. Д-р Ървин Компанж споделя, че полата осигурява възможно най- добрата физиологична среда, която благоприятства производството и качеството на мъжката семенна течност.

„Удачно е мъжете да избягват стандартните панталони и да носят шотландска поличка поне в моментите, когато планират да правят деца. В това няма нищо странно, въпреки че извън Шотландия наистина може да се приеме като проява на неуважение към обществото. Въпреки всичко, носенето на такава национална дреха повишава в пъти усещането за свобода и мъжественост, а много жени признават, че се възбуждат от мъже в поли” – категоричен е специалистът.

Ето как една булка подскача от нетърпение около мъжете с поли:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *