Норвегия ще бяга от Шенген заради нас

3

Норвегия ще трябва да опазва границите си сама, ако България и Румъния влязат в Шенген. Това заяви депутатка от Центристката партия, която е силно обезпокоена от случващото се в страната ни.

България не може да опази собствените си граници, а за нашите да не говорим, смятат от Центристката партия. Норвежците не членуват в ЕС, но са в Шенгенското пространство и се безпокоят и от свободното влизане на наши хора в страната им. Те имали лош опит с наши мургави братя, което се преселили там и си направили катун в бивша каменоломна, а после започнали да крадат, за да се изхранват.

Готови сме да излезем от Шенген, ако България и Румъния влязат, заявяват норвежците, които имали данни, че през септември нашите страни ще бъдат приети. От Румъния веднага ги успокоиха, че са в политическа криза и няма как да бъдат приети. България с замълча, особено най-мълчаливият ни министър Николай Младенов. От Центристката партия обявиха, че влизането ни в Шенген ще улесни достъпа на престъпници в Норвегия, където засега престъпността е най-ниска в цяла Европа. Това изявление би предизвикало международен скандал, ако не бяхме българи и типично по български не подвивахме опашки при всяко негативно изказване по наш адрес. В мрежата усилено коментират, че мълчанието ни е поредна издънка и поредно доказателство за политиката ни на въртиопашки и пълно подчинение, та даже и съгласие с обидите, които се сипят върху нас, първо от Холандия, а сега и от Норвегия.

ВИЖ ВИДЕТО:

http://youtu.be/o8EKerwJmZY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Да ги вземат дяволите ,нямало престъпници,другия път.Да се махат от Шенген и без друго не са в Е.К.Мамка им мръсна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *