Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Номинацията на Бони – заговор на Никол и дружките й

В последните дни Къщата силните и борбени натури си намериха две изкупителни жертви. След като Ирен и Владо за всеобщо облекчение ги няма, набелязаните черни овце са Бони и Къци. И двамата са беззащитни и двамата са извън оформените кръгове в Къщата и затова са лесна жертва.

В епизод, който не бе излъчен по телевизията и го зяпаха само воайорите по специален канал Кристина, Никол и Мариана се наговориха да номинират ромската певица. Всичко започна от Никол, която е толкова глезена и себична, че клюкарства нон стоп с Мариана, но ако й кажеш нещо накриво, пищи до небето от възмущение. Тя се ядоса, че Бони й опонира в кухнята и хукна да го разкаже на всички съквартиранти.

Уговорката била, ако отборът на Никол спечели, тя да я номинира еднолично. Ако загуби, да я номинират и трите. Те очаквали и Ники да ги подкрепи, но след излагацията в циганската махала, този път той си замълча. Причината да се съюзят била, че според тях Бони преигравала и позирала. И се изкарвала жертва. Ники не бил такъв човек, той не харесвал чалгата, а не циганите и според тях в Къщата нямало етнически конфликт. Някой, който бил излизал от нея бил зърнал вестник със заглавие – „Етнически конфликт“. Върнал се, разказал на останалите и всички започнали да гледат Бони подозрително. Първо е чудно как така все някой влиза и излиза в тази къща, в която уж всички трябва да са затворени. Второ, като излезе, кога сварва да чете вестници, като и това е забранено. Трето как така и Мариана е получила информация „отвън“ за мнимата принцеса. Люси и Камелия единствени застанали на страната на Бони и дори я предупредили, че ще я номинират. Но тя свила рамене и казала, свикнах вече.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZxsWyWIX-Oc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Номинацията на Бони – заговор на Никол и дружките й

  1. Karat Отговор

    12.10.2012 в 7:43

    ТАЯ НИКОЛ Е МНОГО,АМА МНОГО ПРОТИВНА.И ТЯ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ТВ ЗВЕЗДА.ПРОСТА Е КАТО ЦЪРВУЛ.

  2. marmari Отговор

    13.10.2012 в 10:30

    Никол слуша Мариана-интригантката, а може и просто да се прави на наивна и да си осигурява защита по този начин, все пак Мариана е най-опасният и зъл дух в тази къща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *