НЛО накацаха село Избегли

0

korabИзвънземни са кацали на стадиона в село Избегли, а летящи чинии оставили огромни кръгове по земята. Това установили една сутрин през декември 2008г. жителите на селото начело с кмета. Стартирала оживена дискусия, която бързо стигнала до София. Пристигнали уфолози от столицата, които замервали с гайгеров брояч . Накрая, според сведения на местните, броячът отчел завишена радиоактивност в близост до кръговете.

От този момент нататък същинска истерия завладяла цялото село. Масово в Избегли започнали да си припомнят, че преди появата на кръговете усещали нещо необичайно във въздуха, били завладени от необичайно напрежение, а млеконадоят рязко намалял. И тогава една нощ, когато животните не могли да заспят, а кучетата разнасяли мъртви прилепи по стадиона, се появили мистериозните кръгове. Дали не са от пришълци и

Старец посочва странните кръгове в тревата
Старец посочва странните кръгове в тревата

летящите им чинии, питат се в селото.

Днес всички отговарят с „надали”, защото се оказа, че причината за очертанията в тревата са …гъби. Щеше да бъде вълнуващо, ако все пак бяха с извънземен произход, но за жалост същите ги има не само у нас, но и в цяла Европа и Северна Америка. Става въпрос за популярния вид челядинка, който расте в кръгове. Само че в миналото не им казвали извънземни, а „самодивски”.

„По онова време дойде кметът и ме пита : „Наясно ли си кои са ти съседи?”. Естествено, започнах да изброявам бабите, а той ми вика: „Не, ти знаеш ли, че съжителстваш с извънземни”, обяснява жена, чиято къща е в непосредствена близост до стадиона.

Последвали въпроси дали е виждала светлина през нощта, и по- специално над игрището, и как спи нощем. „Вярно, че не спим много, но причината е в биологичния ми часовник, пък и тук ставаме в 5 сутринта заради работата. Кръговете са от гъби, а не от летящи чинии. Всяка събота и неделя си бера и ги правя на супа, разказва бабичка от Избегли.

Всъщност вече никой в селото не желае да говори нито за потенциално кацане на летящи чинии, нито са особените усещания, които ги владеели преди явлението. Тези, които преди са разказвали за странностите, предшествали появата на кръговете, днес не са толкова словоохотливи. Мнозина даже се съмняват, че слуховете за кацали на стадиона извънземни, са обикновена пиар акция, целяща популяризирането на Избегли.

„Гъбата расте на туфи, в кръг, а почвата около тях е по- рохкава. Когато вали дъжд, водата прониква навътре и затова тревата около гъбите е по- зелена и висока. Наистина са правилни, големи кръгове, но не са от летящи чинии”, разясняват в селото малцината пожелали да коментират явлението с уж извънземен произход.

Има ли следи от извънземни в България? ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *