НЛО изуми Габрово

1
НЛО изуми Габрово

Няма шега, няма измама снощи неидентифициран летящ обект смая габровци. Около 20 часа НЛО остави безмълвни жителите на кварталите “ Трендафил“ и “ Русевци“ в Габрово.Впечатляващият обект бил около 2 метра и излъчвал ярка червена светлина, НЛО – то се движело в непосредствена близост до блоковете и светело с изключително силна светлина.

Габровци са смразени от появата на НЛО - то

По разказите на очевидци неидентифицираният летящ обект се позастоял за известен период от време над 2 квартала и после отпрашил към гробищата, но дори не се спрял там, а мигновено се отправил към Стара планина.

Малкото габровци които са имали възможността да се сблъскат с НЛО – то от снощи са изумени от видяното. Всъщност като изключим децата, които са приели появата на НЛО – то за малък екшън на живо, зрелите габровци са по – скоро уплашени от необичайната случка отколкото впечатлени и се радват, че неидентифицираният летящ обект си е заминал сравнително бързо и на практика се надяват да нямат повече близки срещи с него и подобни нему.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. големи сте глупаци.нали и аз го гледах това са новите китайски лазари .достатъчно е да си на по-висока сграда и ефектът е супер.има лазери колкото батерии ,които излъчват до три километра различен сноп светлина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *