Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нимфоманка изнасили мъж, спасяват го с полиция

Нимфоманка изнасили мъж

Злощастен сваляч бе омаламощен от ненаситна нимфоманка, която го заключи в апартамента си и се гаври с него цяла нощ. Мъжът бил толкова изтощен от мераците на партньорката, че се принудил да излезе на терасата и да заплаши със самоубийство, ако не го оставят намира. Молбите му обаче останали нечути и само своевременната намеса на полицията, спасила женкаря от лапите на изедницата.

Преди няколко дни немецът, чието име се пази в тайна, излязъл да се поразведри из баровете на Мюнхен. По време на разходката, случайно се запознал с четири години по – възрастна от него жена, която изглеждала доста привлекателно. Двамата си допаднали и след около час се отправили към апартамента на дамата, като се уговорили да правят секс. Сладострастникът самодоволно потривал ръце и хал – хабер си нямал какво го очаква.

Нимфоманка изнасили мъж

Още с влизането двамата се хвърлили да задоволяват животинския си нагон и свършили работата на няколко пъти. Самозванецът се протегнал доволно и заявил, че вече е време да си тръгва. 47 годишната дама обаче не била на това мнение и като го хванала за косата заявила, че няма да го пусне, докато не се докаже като истински мъж.

Мачото подвил опашка пред желязната воля на красавицата и пряко силите си продължил да я задоволява. Тя обаче искала още и още, което напълно го извадило от равновесие. В един момент опитал да се измъкне като казал, че отива до тоалетната, но хитрата дама предвидила намеренията му и препречила пътя за отстъпление. След това го принудила да я задоволи отново в коридора.

Останал кожа и кокали, съвсем изнемощял и пребледнял, прелюбодеецът започнал да моли за милост, но в отговор чувал все същото „не!”. Това го принудило да избяга на терасата, като по пътя отмъкнал със себе си и мобилен телефон. Оттам успял да позвъни в полицията и подал сигнал за инцидента.

Когато ченгетата дошли, разгонената тигрица опитала и тях да вкара в леглото, но те само се изсмели презрително и я закопчали с белезници. Най – вероятно срещу нимфоманката ще бъде повдигнато обвинение за шантаж и сексуално насилие.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=sqRyOyia_Vk

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *