Николета все пак влиза в Брадъра, Валери я заплашва с развод

0

Това е последната клюка, която обикаля  медиите и която отново Николета пусна сама. Тя написа в профила си във Фейсбук, че няма да влезе днес в къщата, но загадъчно добави, че интересното тепърва предстои.

Най-вероятно тя ще се появи в някоя от следващите седмици и ще изненада останалите с участието си. Плейметката сподели, че се чувства недооценена, което би трябвало да означава, че няма да й платят толкова, колкото е поискала.

 Из интернет пространството тръгна слух, че Валери й забранил да се появява в Брадъра и й поставил ултиматум, че ще се разведе с нея. Той настоявал да си стои вкъщи при детето, а ако има нужда от изява да си намери нещо по-безобидно. Този слух обаче не можа да убеди никого. Всички виждат, че Валери е под чехъл, че жена му прави каквото си поиска, че скандализира себе си и него непрекъснато и за целта не й е нужно да ходи чак в Брадъра. Тя го прави успешно и от компютъра си. Изтеклият тези дни еротичен клип, в който тя се опипва чисто гола пред камера, го потвърждава. Валери е безгласна буква и ако Николета иска да покажи прелести в предаването, тя ще го направи без дори да го пита. А той ще я чака смирено и може да си направи още една татуировка с името й, коментират форумци.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/TvhHyslLuBg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *