Николета си купи парцалки за 100 бона

0

Николета похарчила 100 бона по бутиците в Италия само за една седмица, твърдят нейни приятели. Докато си обзавеждала новата къща и купувала това онова по необходимост, тя решила да отдели време и за себе си. Романтичният град на Ромео и Жулиета не й задоволил вкусовете и тя отскочила до Милано да попазарува в бутиците.

 Особено като разбрала, че наричат Милано модна столица. Попаднала в Меката на последните модни писъци, плеймейтката изцяло обновила гардероба си, като си взела официални и всекидневни дрехи, като всекидневните не отстъпвали по цени на официалните. Докато Валери ритал на терена и тренирал, тя тренирала другия си спорт – шопинг терапията, която била на път да доведе Валери до просяшка тояга. Но пък действала.

След всеки сеанс по такава терапия Николета ставала по-любвеобилна и по-нежна с мъжа си, затова той й прощавал малките забежки по скъпите магазини. Според запознати със сценария на ВИП Брадър, плеймейтката се готвела да влезе в Къщата и затова прецизно избирала гардероба си. Тя искала да е най-добре облечената и да блесне сред останалите съквартиранти с визия, маниери и най-вече с дрехи. Като се има предвид конкуренцията, Николета наистина ще блести с новите си покупки. Тя единствено не иска да се засича с Памела, защото по думите й две звезди на едно место не било добре, щяло да стане много светло в Къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/izcJBlY1s-c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *